Gevelreclame bedrijven

Bent u op zoek naar gevelreclame voor bedrijven? Dan bent u bij DC Reclame aan het juiste adres! Ons bedrijf is namelijk een full-service reclamebureau, dat gevestigd is in Dordrecht. Wij bieden een oog voor creatieve oplossingen als het gaat om onder andere nieuwe klanten binnen halen of naamsbekendheid opbouwen. Maar ook voor een nieuwe uitstraling kunt u bij ons terecht. Denk hierbij maar eens aan drukwerk, reclameproducten of bijvoorbeeld reclame op bedrijfsauto’s.

Wilt u weten welke diensten wij nog meer kunnen leveren? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Strak en fris ontwerp

Bij DC Reclame krijgt u gegarandeerd een strak en fris ontwerp wat past bij uw onderneming en uw wensen!

Alles onder één dak

Bij DC Reclame zorgen wij niet alleen voor een mooi ontwerp maar wij begeleiden ook het drukwerk en de montage van onze reclameproducten.

Persoonlijk advies op maat

DC Reclame denkt graag mee met wat bij uw onderneming past en is persoonlijk door ons kleine maar professionele team!

WAAR WIJ
TROTS OP ZIJN.

Gevelreclame bedrijven | DC Reclame

Het team van DC Reclame bestaat uit gedreven mensen. Ieder persoon in ons team heeft zijn eigen expertise. Hierdoor kunnen wij goed samenwerken en u een breed pakket aanbieden. Om uw gevel te laten opvallen kunnen wij aanbieden om gevelreclame te maken. Wij kunnen een ontwerp voor u maken, waarbij uw boodschap duidelijk zal overkomen. Ook zorgt u voor meer naamsbekendheid als u reclame op uw gevel laat zetten. Het wordt duidelijker voor de mensen van buitenaf waarvoor zij bij u terecht kunnen. Ook zal het voor meer herkenning zorgen. Op onze website vindt u voorbeelden terug van welke projecten wij al allemaal gedaan hebben. Als u kiest voor DC Reclame, dan kiest u voor volledige ontzorging. Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor het laten ontwerpen, maar ook voor het laten bedrukken en monteren van de uitingen. U vindt bij ons dus alles op één plek!

Folders

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om weekfolders en kranten te laten bedrukken. Momenteel bieden wij al de mogelijkheid om kranten of folders te verspreiden door heel Nederland. Ons team staat voor u klaar om uw gewenste blad op maat te maken. Mocht u uw folder willen laten bijvoegen bij een weekkrant dan kan dit ook. Bij een weekkrant worden maximaal 5 folder bijgevoegd. Hierdoor heeft u een erg grote advertentiewaarde.

UW DRUKWERK
VERSPREIDEN?

Wilt u uw drukwerk laten verspreiden?
DC Verspreiding kan dit voor u verzorgen.
Voor meer informatie klik hier!

Of bel ons direct voor meer informatie 07

78-6140 149

CONTACT.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van gevelreclame voor bedrijven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hopen u snel te ontvangen bij DC Reclame!

Toermalijnring 1200
3316 LC Dordrecht

078 – 6140 149
info@dc-reclame.nl

Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.