Gevelreclame bord

Wilt u graag een gevelreclame bord laten plaatsen bij uw bedrijf? Zoek dan niet verder, want u bent aan het juiste adres bij DC Reclame! Wij zijn een full-service reclamebureau, dat gevestigd zit in Dordrecht. Het maakt voor ons niet uit wat voor doelstelling u heeft, wij helpen u graag! Wilt u bijvoorbeeld meer naamsbekendheid of meer nieuwe klanten ontvangen? Of wilt u gewoon uw uitstraling vernieuwen? Wij regelen het allemaal voor u! Als u voor DC Reclame kiest, dan kiest u voor professionaliteit. Ons team van professionals staat namelijk niet alleen klaar om u te helpen met het ontwerp, maar wij verzorgen ook het drukwerk en de nodige montages! Zo wordt u volledig van A tot Z bij ons geholpen.

Wilt u meer weten over ons team? Lees hier dan verder!

Strak en fris ontwerp

Bij DC Reclame krijgt u gegarandeerd een strak en fris ontwerp wat past bij uw onderneming en uw wensen!

Alles onder één dak

Bij DC Reclame zorgen wij niet alleen voor een mooi ontwerp maar wij begeleiden ook het drukwerk en de montage van onze reclameproducten.

Persoonlijk advies op maat

DC Reclame denkt graag mee met wat bij uw onderneming past en is persoonlijk door ons kleine maar professionele team!

WAAR WIJ
TROTS OP ZIJN.

Gevelreclame bord laten maken door DC Reclame

Om op te vallen bij klanten laten bedrijven vaak gevelreclame plaatsen. Zo maakt u uw bedrijf vanaf de buitenkant goed zichtbaar voor omstanders. Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp, waarbij uw boodschap op de juiste manier wordt overgedragen. Het maakt voor ons niet uit of het nou gaat om kleine of grote projecten. Wij denken graag met u mee! Mocht u nog geen idee hebben voor wat uiting u wilt kiezen, dan adviseren wij u hier graag over. Er zijn namelijk verschillende manieren mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan spandoelen, vlaggen, reclameborden, raambelettering etc. Neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw auto beletteren

Om meer op te vallen bij uw (mogelijke) klanten, kunt u uw auto bij ons laten beletteren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsauto laten beletteren, maar ook andere voertuigen. Hiermee creëer je een groot bereik. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het ontwerp. Zo kunt u ervoor kiezen om de gehele auto te laten wrappen of bijvoorbeeld alleen een logo.

UW DRUKWERK
VERSPREIDEN?

Wilt u uw drukwerk laten verspreiden?
DC Verspreiding kan dit voor u verzorgen.
Voor meer informatie klik hier!

Of bel ons direct voor meer informatie 07

78-6140 149

CONTACT.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een gevelreclame bord te laten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen bespreken we uw wensen en nemen we de mogelijkheden door. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen.

Toermalijnring 1200
3316 LC Dordrecht

078 – 6140 149
info@dc-reclame.nl

Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.