Gevelreclame kosten

Ben u op zoek naar de gevelreclame kosten? Vraag dan een offerte aan bij DC Reclame! Wij geven u graag advies over welke reclamemiddelen u het beste kunt inzetten en welke dan ook aansluiten bij uw boodschap. U kunt ook bij ons het ontwerp laten maken welke u op de gevel wilt laten plaatsen. Onze specialisten gaan aan de slag met een ontwerp die aansluit bij uw boodschap. Mocht u akkoord gaan met het ontwerp, dan kunnen wij deze ook voor u bedrukken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor buitenreclame? Lees dan hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Strak en fris ontwerp

Bij DC Reclame krijgt u gegarandeerd een strak en fris ontwerp wat past bij uw onderneming en uw wensen!

Alles onder één dak

Bij DC Reclame zorgen wij niet alleen voor een mooi ontwerp maar wij begeleiden ook het drukwerk en de montage van onze reclameproducten.

Persoonlijk advies op maat

DC Reclame denkt graag mee met wat bij uw onderneming past en is persoonlijk door ons kleine maar professionele team!

WAAR WIJ
TROTS OP ZIJN.

Gevelreclame kosten | DC Reclame voor al uw uitingen

Voor bijna elke onderneming is het wel belangrijk dat er een goede indruk wordt gemaakt en dat de juiste boodschap wordt uitgestraald. Om dit zo goed mogelijk aan te pakken, wordt er vaak gebruik gemaakt van bijvoorbeeld gevelreclame of raambedrukking. Onze specialisten kijken samen met u naar de beste oplossingen voor uw bedrijf. Hierbij worden de wensen en doelen besproken. U kunt het ontwerp bij ons laten maken, maar wij kunnen ook de producten laten bedrukken.

Verspreidt uw krant of folder

Naast dat wij verschillende producten voor u kunnen bedrukken, bieden wij ook de dienst aan om uw krant of folder te laten bedrukken. Hierbij kunt u ons het ontwerp sturen, waarbij wij ervoor zorgen dat hij in het juiste formaat wordt gedrukt. Ook is het via ons ook mogelijk om uw folder met een weekkrant mee te laten bezorgen. Bij een weekkrant worden maximaal 5 folders bijgevoegd. U heeft bij deze optie dus een hoge advertentiewaarde.

UW DRUKWERK
VERSPREIDEN?

Wilt u uw drukwerk laten verspreiden?
DC Verspreiding kan dit voor u verzorgen.
Voor meer informatie klik hier!

Of bel ons direct voor meer informatie 07

78-6140 149

CONTACT.

Mocht u meer willen weten over de gevelreclame kosten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen wordt er gekeken naar de wensen en eisen en een offerte voor u opgesteld.

Toermalijnring 1200
3316 LC Dordrecht

078 – 6140 149
info@dc-reclame.nl

Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.