Reclamebord gevel prijs

Wilt u graag een reclamebord op uw gevel laten plaatsen en bent u benieuwd naar de prijs hiervan? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten van DC Reclame.nl! DC Reclame is een full-service reclamebureau in Dordrecht. Wij hebben een oog voor creatieve oplossingen en wij denken dus graag met u mee. U kunt bij ons terecht met verschillende doelstellingen. Zo kunnen wij u helpen met meer naamsbekendheid, nieuwe klanten werven of gewoon een nieuwe uitstraling van uw bedrijf. Wij helpen u graag met de volgende diensten: gevelreclame, auto laten beletteren, spandoeken laten bedrukken etc.

Om u zo volledig mogelijk van A tot Z te kunnen verzorgen, ontwerpen wij niet alleen, maar bedrukken en monteren wij ook! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Strak en fris ontwerp

Bij DC Reclame krijgt u gegarandeerd een strak en fris ontwerp wat past bij uw onderneming en uw wensen!

Alles onder één dak

Bij DC Reclame zorgen wij niet alleen voor een mooi ontwerp maar wij begeleiden ook het drukwerk en de montage van onze reclameproducten.

Persoonlijk advies op maat

DC Reclame denkt graag mee met wat bij uw onderneming past en is persoonlijk door ons kleine maar professionele team!

WAAR WIJ
TROTS OP ZIJN.

Reclamebord gevel prijs | DC Reclame.nl

Met gevelreclame zorgt u ervoor dat uw bedrijf op een duidelijkere en effectievere manier zichtbaarder wordt. Uw bedrijf wordt herkenbaar vanaf de buitenkant, waardoor er meer naamsbekendheid gecreëerd kan worden. Elke bedrijf is anders en wilt een andere boodschap overbrengen. Wij nemen daarom graag alle informatie met u door voordat we aan de slag gaan met het ontwerp.

Laat uw drukwerk uitvoeren door DC Reclame.nl

Naast dat wij u kunnen helpen met het ontwerpen van uitingen, kunnen wij ook het drukwerk voor u verzorgen! Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, brochures, folders, posters en nog veel meer. U vindt bij ons dus alles op één plek! Wij adviseren en helpen u graag bij de zaken die bij het drukwerk komen kijken.

UW DRUKWERK
VERSPREIDEN?

Wilt u uw drukwerk laten verspreiden?
DC Verspreiding kan dit voor u verzorgen.
Voor meer informatie klik hier!

Of bel ons direct voor meer informatie 07

78-6140 149

CONTACT.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden met een reclamebord gevel en de prijs hiervan, dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen. Onze medewerkers staan u graag te woord om u van alles uit te leggen. Tot snel bij DC Reclame.nl!

Toermalijnring 1200
3316 LC Dordrecht

078 – 6140 149
info@dc-reclame.nl

Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.